Sensommer retreat til billedskønne Kroatien

I Kroatien ligger der er perle og én af Europas smukkeste øer med navnet Korčula. På øen finder vi ejendommen med direkte udsigt til Adriaterhavet, en have med utallige terrasser og privat adgang direkte fra haven til det azurblå hav. Her vil du dyrke din yoga praksis morgen og aften og opleve magien i blot at være tilstede.

Øen hedder Korčula. Øen sejler vi til fra Dubrovnik. En sejltur op langs den overdådige kroatiske kyst, hvor vi sejler forbi en af Kroatiens mange nationalparker, øen Mljet. Ved ankomst til Korčula møder vi byen med samme navn som øen. Kroater og lokale kalder byen for mini Dubrovnik. Byen er særdeles seværdig med sine gamle historiske stræder og hyggelige atmosfære.

Ejendommen vi kalder ´hjem´ de næste 9 dage ligger blot 30 min. kørsel fra Korčula by. Ejendommen Aquamarina ligger særdeles privat direkte ned til havet. Beliggenheden er unik, i en bugt med uovertruffent udsigt fra haven og terrasserne ud over det krystalklare Adriaterhavet. Til ejendommen er der tilknyttet kajakker, som kan give dig en usædvanlig og fredelig oplevelse op og ned langs øens smukke kyst. Alt i alt får du her en enestående mulighed for at trække dig tilbage og give dig selv en velfortjent pause fra hverdagen.

Du kommer gennem dit ophold, til at dykke ned i din yoga praksis morgen og aften. Du vil blive forkælet af vores kok, som sørger for forplejning i form af lokale råvarer, fisk og kroatisk vin. Korčula er blevet anerkendt for sin relative oversete vin produktion, som du absolut ikke skal underkende. Små udflugter, ture og overraskelser bliver der også plads til i løbet af dit ophold.

TIDSPUNKT

Sensommer retreatet løber af stablen fra d. 3. september – 12. september 2024.

Vejret er helt vidunderligt på denne årstid. Temperaturen ligger på 26-28 grader om dagen – og cirka 20 grader om natten.

REJSEN

Ved din ankomst til Dubrovnik lufthavn bliver du hentet. Vi tager sammen til båden, som sejler os til Korčula. I Korčula by bliver du transporteret til Aquamarina. Ved afgang fra Aquamarina er der fuld transfer tilbage til lufthavnen.

OPHOLDET

Ejendommen har 3 separate etager. Hver etage har værelser, opholdsrum og altaner med udsigt over Adriaterhavet.

Du bor på delt dobbeltværelse. Til hver værelse er der tilknyttet et badeværelse.

Der er fuld forplejning, enten med servering på en af de udendørs terrasser eller i spisestuen.

YOGAEN

Du får en morgen- og en aften yogaundervisning guidet af Jørn, ejer af KBH Yoga, som har et utal af retreats bag sig som vært. Program følger.

INKLUDERET I REJSEN

  • Transfer til og fra lufthavn
  • Sejltur fra Dubrovnik til øen Korčula og fra Korčula til Dubrovnik
  • Ophold i delt dobbeltværelse i ejendommen Aquamarina
  • Fuld forplejning
  • Udflugter i løbet af ugen (program følger)
  • Daglig yoga undervisning morgen og aften – pånær på ankomstdagen og afskedsdagen
  • Gave fra KBH Yoga

IKKE INKLUDERET I REJSEN

  • Fly til og fra Kroatien (prisniveau med Norwegian ligger på ca. 2.200,- d. 30.01.2024)
  • Rejseforsikring

PRISER & BETINGELSER

Regler for at udbyde en rejse i et samarbejde med tredje part: KBH Yoga opkræver betaling for ugens yogaundervisning og intet andet.

Ved tilmelding vil du blive opkrævet et depositum, direkte fra KBH Yoga. Restbetalingen forfalder til betaling i foråret 2024.

Efter indbetalt depositum og restbeløb, kan du kun få refunderet pengene, hvis din plads bliver solgt til en anden deltager, enten af dig selv eller ved hjælp fra KBH Yoga.

Pris pr. deltager: 16.900,- DDK

Læs mere om tilmelding og yderligere information på dette link>>>

For yderligere spørgsmål kontakt os på info@kbhyoga.dk

Korčula,Prigradica

Comments are closed.