Blød styrke og blid afspænding – forløb over 4 lørdage v. Maria Tødt

Henover 4 lørdage i efteråret arbejder vi med bevægelser, der både styrker og afspænder kroppen. Alt det praktiske følger nedenfor, men først her lidt om hvad du kan forvente. Alle lørdage vil være sat sammen af et element af bevægelse, efterfulgt af teori og afsluttes med afspænding.

Bevægelseselementet vil gå igen lørdag efter lørdag, sådan så bevægelserne bliver mere og mere genkendelige og får mere og mere af det jeg kalder bevidst bevægelse eller meditativ bevægelse.

Den første lørdag har vi fokus på fødder og føddernes forbindelse ind til hofteregionen. Vi vil lære, hvordan vi finder både styrke og lethed i vores bevægelser fra fødderne.

Den anden lørdag har vi fokus på hænderne og deres forbindelse ind til skulder og bryst. Vi vil lege med, hvordan vi kan undgå at hælde for meget vægt ned i hænder/håndled og måske endda opleve, hvordan hænderne kan lette fra gulvet men stadig støtte bevægelsen vi er i.

Den tredje lørdag er fokus på rygsøjlen – eller ryggens fjeder, som min lærer i anatomi gerne kalder den – og hvordan denne fjeder, og alt der omgiver den, fungerer som integrator for alle bevægelser. Med andre ord har vi fokus på det vi kan kalde integreret core. Vi har bevæget os fra fokus på kroppens periferi (fødder og hænder) til kroppens center.

Den sidste lørdag er fokus på kroppen som en samlet enhed. Der vil være mindre teori og vi vil i stedet forsøge at opleve kroppen bevæge sig gennem de nu genkendelige bevægelser på en bevidst og måske endda meditativ måde.

Underviser: Maria Tødt

Tidspunkt: 4 x 2,5 time
Lørdag den 5. november 9.00-11.30
Lørdag den 12. november 9.00-11.30
Lørdag den 19. november 9.00-11.30
Lørdag den 26. november 9.00-11.30

Har du kun mulighed for at deltage på enkle af ovennævnte datoer, tilbyder vi deltagelse for 350,- kr. pr. workshop. Tilmelding på info@kbhyoga.dk

Pris: 1.200 kr.

Tilmelding til forløbet her>>>

Comments are closed.