Yoga uge på den græske ø Kalymnos v. Tina

I samarbejde med Bering Rejser tager vi til Kalymnos i september.

Kalymnos ligger i det Dodekanesiske Øhav tæt på Tyrkiet, lige nordøst for Kos, og er 69 km² stor, hvilket svarer til godt halvdelen af Samsø. Befolkningstallet er dalende og der bor for tiden 8.000-10.000 mennesker fast på øen, heraf de fleste i hovedstaden Pothia på østkysten. Pothia kaldes ofte bare for ‘Kalymnos By’ af de lokale. Øen er ikke afhængig af turisme i samme grad som eksempelvis naboøerne Kos og Rhodos og er derfor mere uspoleret og ‘autentisk’. Det er en bjergrig ø, som er ufrugtbar bortset fra et par dale.

Du dyrker din yoga praksis morgen og sen eftermiddag. I vores morgen yoga står vi op sammen med solen. Den fysiske og mentale yoga, består af blide øvelser, så du vækker din krop i dens eget tempo. Yoga om eftermiddagen er mere dynamisk og varieret, hvor du bliver instrueret i en sikker og vitaliserende praksis for din krop.

Alle kan deltage i yogaundervisningen og retreatet er både for mænd og kvinder.

En typisk dag kan så sådan ud:

7.30-9.00 Blid morgenyoga, åndedrætsøvelser og meditation
9.00 Morgenmad
17.00-18.30 Yoga
19.00 Middag

Midt på dagen er der mulighed for at tage på ture ud på øen, gåture, bade mv.

HOTEL ELIES
Det lille hotel blev bygget i 1989 midt i byen Panormos på Kalymnos og byder på smukker haver, flotte udsigter og ikke mindst et 5-stjernet dykkercenter. Hotellet har desuden en dejlig swimmingpool – hvori en del af dykkertræningen foregår – og en hyggelig bar. Hotellets værelser er behageligt indrettet og har alle en veranda med “garden view”, køleskab, og aircondition. Indenfor gåafstand til hotellet finder du nogle af de bedste strande på Kalymnos, restauranter, ouzo taverner og klatreområder. Hotellet er en anelse slidt nogle steder, men atmosfæren og morgenmaden er særdeles god.

På turen er morgenmad og 2 fællesspisninger inkluderet. Der ligger mange restauranter meget tæt på hotellet og et 3-retters aftensmåltid koster typisk omkring 20 euro.

UNDERVISEREN PÅ TUREN
Din yogainstruktør er Tina Kaare. Tina har flere end 20 års erfaring med yoga, og er i dag medejer af KBH Yoga på Østerbro i København. For Tina handler yoga om at vække vitaliteten i kroppen og dermed i livet. For Tina er yoga øvelser i at leve livet, så når vi i yogaen styrker og smidiggør kroppen, så styrker og smidiggør vi samtidig også sindet. Yogaen handler derfor også om balance – om at kunne holde balancen, men også om en sund balance mellem styrke og smidighed.

Tina er oprindeligt uddannet jurist, men lever i dag af at undervise yoga, yoga soloundervisning og coaching. Hun underviser hos Sofia Manning, på Københavns Universitet i jura og undervisere ledere i ledelse igennem kroppen – betydningen af kropssprog og kropsholdning.

Din yogainstruktør Tina Kaare vil ligeledes stå til rådighed for individuelle sessioner i løbet af dagen, for dem der kunne have interesse i det.

Find hende på Instagram og Facebook under Tina Kaare.

Og tjek hendes hjemmeside: tinakaare.com.

TRANSPORT/FLYREJSE
Flyrejsen er inkluderet i rejsens pris. Bemærk, gæster fra København rejser fredag-fredag.

Afrejse med SAS fra København:
d. 6. september 2019 kl. 06.00

Afrejse med SAS fra Kos:
d. 13. september 2019 kl. 11.25

Rejsetid for direkte fly til Kos er 3 timer 25 min.

Transporten fra lufthavnen på Kos til hotellet på Kalymnos er ikke inkluderet i rejsens pris. Det har vi undladt, fordi det er let at gøre selv – og meget billigere. I gør således:

1. I ankommer til lufthavnen på Kos, hvorfra I tager en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Mastichari. Det er nok at sige Kalymnos til bus- eller taxachaufføren

2. I køber billet til færgen (ca. 8 euro pr. person) og går ombord. I nyder en dejlig sejltur i det sydgræske øhav.

3. Når I ankommer til Kalymnos tager I atter en bus (2 euro pr. person) eller en taxa (15 euro pr. taxa) til Hotel Elies i Panormos.

Hvis I bliver I tvivl om noget undervejs vil I kunne kontakte hotellet eller Bering Rejser og få hurtig hjælp. Numrene står på jeres voucher.

PRIS
Prisen er den samme uanset om I ønsker at bo på dobbeltværelse eller vil have enkeltværelser. Dette skal forstå sådan, så enkeltpersontillægget er gratis.

9.998,00 DDK
Al betalingen går igennem Bering Rejser.

PRISEN INKLUDERER
– Fly tur/retur til Kos
– 7 nætter på Hotel Elies (enkeltværelse koster ikke ekstra)
– Morgenmad alle dage
– 2 BBQ-aftensmåltider på hotellet
– Frugt og te efter yoga
– To yogasessions pr. dag i seks dage

Dette er en pakkerejse og er dækket af Rejsegarantifonden nr. 2529 og pakkerejseloven.

IKKE INKLUDERET
– Transport fra Kos til Kalymnos (læs under transport/flyrejse)
– Rejseforsikring og afbestillingsforsikring

TILMELDING
Direkte til KBH Yoga på info@kbhyoga.dk eller til Bering Rejser på mail@beringrejser.dk

REJSEFORSIKRING
Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger.

– Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island, Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal man i stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Der er lukket for kommentarer.