Kroppen Først v. Ditte og Tina

Det er dokumenteret, at din krop mærker før sindet, ved før sindet, og at kroppen oplever og reagerer før sindet – du kender måske følelsen af, at kroppen bliver blød og let med en rigtig beslutning du træffer, eller følelsen af kroppen der trække sig sammen og blive hård, når du færdes steder, der er ukendte og mørke.

Da vores krop mærker, føler, oplever og reagerer før vi mentalt er klar over, hvad der foregår, skaber vi også nemmere forandringer, hvis vi er bevidste om vores krops signaler og tør stole på dem og følge dem.

Vi arbejder med at lytte til kroppen og skabe den forandring vi ønsker igennem den fysiske krop fremfor det mentale sind og prioriterer Kroppen Først.

Workshoppen er for dig, som ønsker at opbygge en mere tillidsfuld og kærlig relation til din krop og dens signaler, så du kan skabe forandringer i dit liv – øget vitalitet, ro, kærlighed og tilfredshed.

Vi guider dig igennem 2,5 timers yoga- og meditationsøvelser, som får os ned i kroppen og væk fra hovedet.

Giv dig selv og/eller en du holder af, en søndag eftermiddag med selvforkælelse, selvkærlighed og omsorg samt muligheden for at fortage ændringer i dit liv.

Du behøver ikke at have prøvet yoga eller meditation før. Workshoppen er for alle, der ønsker bedre kropskontakt og nye perspektiver på det at skabe forandringer fra kroppen.

Om os:
Ditte er indehaver af firmet Yoga Bøflen. hvor hun dagligt arbejder med kroppen som adgang til større bevidsthed – en kombination af yoga, meditation og indiansk visdom. Hun har flere end 8 års erfaring med yoga og meditation på egen krop. Derudover har hun over 6 års træning i indiansk medicinhjul; læren om bevidsthed, altings forbundethed, elementernes kraft og personlig autoritet og lederskab.

Tina er yogainstruktør i KBH Yoga . Tina har flere end 20 års erfaring med yoga på egen krop og har specialiseret sig i yoga for mænd og eneundervisning med fokus på vitalisering af krop og sind. Tina er tidligere danser, hun er uddannet jurist og har arbejdet med ledelse i 10 år inden hun besluttede sig for at foretage nogle større forandringer i sit liv.

Tid og sted: KBH Yoga, lørdag d. 25. maj 2019 kl. 14.00-16.30. Max 15 pladser.

Pris 250 kr.

Tilmelding sker ved betaling af 250 kr. til Mobilepay 28147420. I tekstfeltet skriver du Kroppen Først. Send samtidig en mail til kroppenforst@gmail.com med kontaktoplysninger.

Vi glæder os til at se dig!

Kærlig hilsen

Ditte og Tina ♥

Der er lukket for kommentarer.